Qui som

Glòria Mallorquina és una empresa familiar fundada l'any 1942 a Inca i dedicada a la comercialització i producció d'embotits i carn. 

El que fa més de 70 anys es va inicar amb un petit negoci on es venien embotits i carn de porc s'ha convertit avui en una empresa diversificada i present en molts d'àmbits del negoci de la restauració i sobretot de l'hoteleria. 
Gràcies a l'evolució de l'empresa, l'any 1975 ens varem traslladar a les instal·lacions on ens trobam actualment. Aquestes instal·lacions compten amb sala d'especejament i un magatzem frigorífic polivalent per mantenir els nostres productes en les millors condicions possibles. 

Amb el pas del temps i per atendre les noves tendències del mercat hem anat introduïnt altres línies de productes com els vins, caves o formatges, a més d'augmentar les nostres referències de carn, no tan sols de les illes sinó també de les de procedència internacional: Argentina, USA, Irlanda, Japó, Nova Zelanda i Namíbia, d'entre altres.


Destaca la nostra bodega de vins i caves amb múltiples DDOO i també la nostra gama de productes especialment dedicats a l'hoteleria i la restauració. 

Més recentment hem incorporat una nova gama de productes gourmet o quinta gama amb una extensa selecció de patés i foies sel·lectes, així com també plats precuinats de molt alta qualitat i senzillísima preparació. 

Distribuïm a tot tipus d'establiments com hotels, restaurants, cafeteries, refugis, supermercats, hospitals i altres establiments de tota l'illa de Mallorca gràcies a la nostra flota de vehicles refrigerats. 

Els nostres productes són de la màxima qualitat i en els nostres processos integram el control APPCC per garantir la seguretat alimentària i prevenir de tota contaminació als productes per així assegurar la seva innocuïtat. 

El nostre equip d'agents comercials té cura de la relació amb els nostres clients i estableix un estret vincle personalitzat per a cadascun d'ells. 

Actualment som una de les empreses referència a les Illes Balears en alimentació i restauració, i la nostra àmplia cartera de clients ens avala per seguir fent feina amb la mateixa passió i dedicació que fins aleshores, sempre amb el nostre client com a prioritat.


GLORIA MALLORQUINA, molt més que carn