Qui som

Glòria Mallorquina és una empresa familiar fundada l'any 1942 a Inca i dedicada a la comercialització i distribució de carns fresques i congelades de tot tipus, productes i complements per la restauració i hoteleria.

El que fa més de 70 anys es va inicar amb un petit negoci on es venien embotits i carn de porc s'ha convertit avui en una empresa diversificada i present en molts d'àmbits.
Gràcies a l'evolució de l'empresa, l'any 1975 ens varem traslladar a les instal·lacions on ens trobam actualment. Aquestes instal·lacions compten amb sala d'especejament i un magatzem frigorífic polivalent per mantenir els nostres productes en les millors condicions possibles. 

Amb el pas del temps i per atendre les noves tendències del mercat hem anat introduïnt altres línies de productes com els vins, caves o formatges, a més d'augmentar les nostres referències de carn, no tan sols de les illes sinó també de les de procedència internacional: Argentina, USA, Irlanda, Nova Zelanda i Namíbia, d'entre altres.

També hem inclòs en el nostre cataleg de productes diverses referències de carn de vedella que s'han popularitzat aquests darrers anys, com poden ser el Black Angus americà, l'Irish Angus escocès, Kobe i Wagyu, incloent la darrera moda en carn fresca, la carn madurada. 

Destaca la nostra bodega de vins i caves amb múltiples DDOO i també la nostra gama de productes especialment dedicats a l'hoteleria i la restauració. 

Més recentment hem incorporat una nova gama de productes gourmet o quinta gama amb una extensa selecció de patés i foies sel·lectes, així com també plats precuinats de molt alta qualitat i senzillísima preparació. 

La darrera incorporació l'hem fet amb el producte de Gelat Mallorquí, el·laborat a l'illa de Mallorca, amb productes locals i amb un excel·lent sabor.

Distribuïm a tot tipus d'establiments com hotels, restaurants, cafeteries, refugis, supermercats, hospitals i altres establiments de tota l'illa de Mallorca gràcies a la nostra flota de vehicles refrigerats. 

Els nostres productes són de la màxima qualitat i en els nostres processos integram el control APPCC per garantir la seguretat alimentària i prevenir de tota contaminació als productes per així assegurar la seva innocuïtat. 

El nostre equip d'agents comercials té cura de la relació amb els nostres clients i estableix un estret vincle personalitzat per a cadascun d'ells. 

Actualment som una de les empreses referència a les Illes Balears en alimentació i restauració, i la nostra àmplia cartera de clients ens avala per seguir fent feina amb la mateixa passió i dedicació que fins aleshores, sempre amb el nostre client com a prioritat.


GLORIA MALLORQUINA, molt més que carn