Fes-te client
Tant si és propietari d'un restaurant, bar, supermercat o qualsevol altre tipus d'establiment, com si és un particular pot adquirir els nostres productes de manera molt senzilla. 


BARS, CAFES, HOTELS I ALTRES ESTABLIMENTS

Per a negocis de restauració i hostelería la millor connexió entre el client i l'empresa la realitza el nostre equip comercial, assesorant sobre els nostres productes i aquells que poden encaixar més en el seu negoci, fixar dia i hora de l'entrega i, en definitiva, tot el relatiu a la relació comercial entre ambdues parts. 

Pot posar-se en contacte amb nosaltres al telèfon 971501400, al correu info@gloriamallorquina.com o omplint el formulari de contacte que trobarà en aquesta pàgina web.


PARTICULARS I AL PER MENOR

Per a particulars o al por menor la metodología és distinta. La comanda s'ha de realitzar per telèfon o personant-se a l'empresa, on l'ajudaran a triar els productes perquè alguns dels productes, al ser l'empresa una companyia de distribució, es venen en format gros. Actualment no disposam de servei de repartiment per a particulars, però pot realitzar la seva comanda en qualsevol moment del dia i pasar a recollir-lo quan millor li vagi. Si decideix venir personalment a l'empresa, es podrà emportar la seva comanda al mateix moment. 

El nostre horari és de 08:00 h a 12:30 h i de 15:00 h a 18:00 de dilluns a divendres