Serveis
El·lecció correcte
El nostre ampli catàleg de referències permet trobar el producte que més s'adapti a les seves necessitats. Sigui carn, formatges, carns fredes, vins o caves, plats preparats, productes gourmet... aquí trobarà allò que cerca. 

Flota de vehicles
La nostra flota de vehicles refrigerats ens permet arribar a qualsevol racó d l'illa de Mallorca amb el producte en perfectes condicions, així com el nostre equip d'agents comercials, els quals l'assessoraràn i informaràn en relació als distints productes i aquells que poden ser d'una major utilitat per al seu negoci. 

Productes de primera qualitat
Entre els centenars de referències de productes càrnics, es troben les millors carns: xais de llet de diversa procedència, garrins i porcelles autòctons i nacionals, porc blanc o ibèric i sobretot la nostra exquisita carn de boví amb una extensa diversitat de procedències de tot el món. 

Productes gourmet
A més de les nostres carns, a Gloria Mallorquina hem fet una aposta pels productes d'alta qualitat, com foies i patès sel·lectes i altres molts productes pre-cuinats que amb una molt senzilla preparació resulten deliciosos i són exquisits. Les marques Cascajares i Martiko reflexen aquest nou àmbit de productes que han tengut una excel·lent acceptació entre els nostres consumidors. 

Instal·lacions
La nostra planta a Inca, amb més de 2.000 metres quadrats, és el nostre centre d'operacions. En ell hi trobam les sales de despecejament, cambres d'assecat per a les nostres carns fredes, vàries cambres de congelació i conservació. També disposam de túnel de congelació. Els nostres clients
La nostra extensa cartera de clients, i que al llarg d'aquests anys ha confiat en el nostre treball, ens permet fer arribar els nostres productes a establiments de tot tipus: restaurants, hotels, supermercats, hospitals, refugis, menjadors escolars, campings i hostals, entre altres. Tots ells són la nostra motivació per seguir treballant i dedicant-nos al que portem fent mes de 70 anys, doncs la seva confiança és l'actiu més important de la nostra empresa

Tradició i experiència
La nostra passió i dedicació per la indústria alimentària no és casualitat, les més de set dècades ens  avalen per oferir als nostres clients els millors productes en les millors condicions, mitjançant un tracte personalitzat i de comunicació mútua entre ambdues parts. Molt canviant ha sigut la tendència del mercat i per això hem anat introduïnt constantment nous productes i noves línies de negoci, encaminades a satisfer la demanda creixent i tan diversificada.